Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:54

شیرینی برشی شكلات و عسل

شیرینی برشی شكلات و عسل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره   60 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده 200 گرم

 

عسل یك‌چهارم پیمانه

 

شیرعسلی 125 میلی‌لیتر

 

پودر بیسكویت 250 گرم

 

بادام و پسته خردكرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

كره، شكلات، عسل و شیرعسلی را با هم مخلوط سازید؛ و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكلات و كره آب شوند و مایه به صورت روان و صاف درآید. سپس از روی حرارت بردارید و پودر بیسكویت را با آن مخلوط كنید.

حالا قالب مربع 19×19 سانتیمتری را خوب چرب كنید، مایه را در آن بریزید و صاف نمائید. آن‌گاه بادام‌ها را در فاصله‌های منظم روی آن بچینید و در یخچال قرار دهید تا شیرینی كاملاً سرد شود و خودش را بگیرد. اكنون آن را از یخچال درآورید و به شكل دلخواه ببرید.

 

برچسب ها: شیرینی با عسلشیرینی پزیشیرینی برشیشیرینی با شکلاتآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی برشی شكلات و عسل تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است