Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:20

اسلایس مالت و شکلات

اسلایس مالت و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسکویت شکلاتی ساده  250 گرم

شکلات مالت (malt balls)  حدود 280 گرم

کره 120 گرم

شیر عسلی 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

شکلات شیری 200 گرم

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طول قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه 200 گرم از بیسکویت را آسیاب و باقیمانده آن را خرد کنید. سپس 40 عدد از شکلات‌ها را کنار بگذارید و یک پیمانه از آن را درشت خرد کنید.

حالا کره و شیرعسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون بیسکویت آسیاب کرده، بیسکویت خرد کرده و شکلات خرد کرده مالت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کره و شیرعسلی را به آن افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه این مخلوط را در قالب بریزید و بفشارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس شکلات شیری را به روش بن‌ماری آب کنید و روغن را به آن بیفزائید. اینک شکلات را روی پایه بیسکویتی بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملاً‌ ببندد و سفت شود.

حالاشیرینی مالت و شکلات را به اندازه دلخواهتان برش دهید (حدود 40 برش) و روی هر برش یک شکلات مالت (malt ball) بگذارید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیداسلایس مالتاسلایس مالت و شکلاتشیرینی نوروزیاسلایس شکلاتشیرین های خوشمزه تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است