Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 21:17

رولت تیرامیسو

رولت تیرامیسو

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای سیروپ‌ قهوه 

قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

آب جوش 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر 2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای تهیه رولت

قهوه فوری برای نان رولت 1 قاشق سوپخوری

آب جوش برای نان رولت 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

شکر (اضافی) 75 گرم

آرد نول (الک کرده) 75 گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه) 250 گرم

خامه شیرین قنادی همزده و فرم گرفته 125 گرم

اسانس وانیل یا وانیل شکری یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص رولت را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه قهوه، آب جوش و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس قهوه و آب جوش (1 قاشق سوپخوری) را با هم مخلوط کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها، سه چهارم از شکر (اضافی) و محلول قهوه (1 قاشق سوپخوری) را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبک شود.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر (اضافی) را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید.

اکنون زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آرامی و به کمک لیسک با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!

آن‌گاه آرد را در سه نوبت به این مایه بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

اینک مایه فراهم کرده را روی سینی بریزید و صاف کنید و نان رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر بپزید.

سپس رولت را از کاغذ جدا کنید و آن را روی کاغذ دیگری قرار دهید و با کاغذ رول کنید.

حالا نان رولت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

اکنون پنیر خامه‌ای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه همزده و فرم گرفته و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه نان رولت را باز کنید و رویش را با سیروپ قهوه مرطوب نمائید و کرم را رویش بمالید.

سپس دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید.

رولت را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده برش شود.

اینک رولت تیرامیسو را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی رولت را با دانه‌های قهوه بیارائید.

برچسب ها: رولتتیرامیسوآشپزباشیشور و شیرینرولت تیرامیسوروش تهیه رولت تیرامیسودستور تهیه رولت تیرامیسو تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • عالیه ممنون که با ما شر مکنید
    ممنون میشم بفرمایید با چه ماسورهایی خامه دکور روش رو زدین
    متشکرم.
    نیلوفر
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: از توجه و همراهی‌تان سپاسگزاریم. برای آراستن روی رولت از ماسوره های روسی استفاده شده است. این ماسوره‌ها را می‌توانید با نام «ماسوره‌های روسی» از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

نظر شما در مورد این رولت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است