Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 00:31

رولت تیرامیسو

رولت تیرامیسو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای سیروپ‌ قهوه 

قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

آب جوش 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر 2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای تهیه رولت

قهوه فوری برای نان رولت 1 قاشق سوپخوری

آب جوش برای نان رولت 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

شکر (اضافی) 75 گرم

آرد نول (الک کرده) 75 گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه) 250 گرم

خامه شیرین قنادی همزده و فرم گرفته 125 گرم

اسانس وانیل یا وانیل شکری یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص رولت را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه قهوه، آب جوش و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس قهوه و آب جوش (1 قاشق سوپخوری) را با هم مخلوط کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها، سه چهارم از شکر (اضافی) و محلول قهوه (1 قاشق سوپخوری) را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبک شود.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر (اضافی) را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید.

اکنون زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آرامی و به کمک لیسک با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!

آن‌گاه آرد را در سه نوبت به این مایه بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

اینک مایه فراهم کرده را روی سینی بریزید و صاف کنید و نان رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر بپزید.

سپس رولت را از کاغذ جدا کنید و آن را روی کاغذ دیگری قرار دهید و با کاغذ رول کنید.

حالا نان رولت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

اکنون پنیر خامه‌ای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه همزده و فرم گرفته و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه نان رولت را باز کنید و رویش را با سیروپ قهوه مرطوب نمائید و کرم را رویش بمالید.

سپس دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید.

رولت را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده برش شود.

اینک رولت تیرامیسو را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی رولت را با دانه‌های قهوه بیارائید.

برچسب ها: رولتتیرامیسوآشپزباشیشور و شیرینرولت تیرامیسوروش تهیه رولت تیرامیسودستور تهیه رولت تیرامیسو تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رولت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است