Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:27

پن‌كیك سیب

پن‌كیك سیب

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد  300 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

كره‌ آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

سیب 1 عدد

 

شكلات چیپسی 50 گرم

 

میپل سیروپ (شیره‌ی درخت افرا) به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ مناسبی الك كنید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شكر، تخم‌مرغ و كره را مخلوط كنید و به آرد بیفزائید و هم بزنید.

سپس شیر را كم‌كم اضافه كنید تا مایه‌ نرم و لطیفی به دست آید.

حالا پوست سیب را بگیرید و رنده كنید و همراه با شكلات چیپسی به مایه‌ فراهم كرده بیفزائید. اینك تابه‌ مناسبی را چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس هر بار به اندازه‌ 2 قاشق سوپخوری از مایه‌ فراهم كرده را در تابه بریزید و اندكی رویش را صاف كنید تا دایره‌ای به قطر 7/5 سانتیمتر حاصل شود.

دوطرف پن‌كیك‌ها را برشته كنید تا طلائی‌رنگ شوند و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با میپل‌سیروپ میل كنید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده نمائید.

 

برچسب ها: شیرینیپن‌كیك سیبانواع شیرینیانواع پن‌كیكپن‌كیكطرز تهیه پن‌كیكمواد اولیه پن‌كیك تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است