Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:53

ترافل بادامی

ترافل بادامی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 48 عدد

خامه 200 گرم

شکلات شیری یا تلخ 300 گرم

کره 60 گرم

بیسکویت آسیاب کرده  250 گرم

اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری

بادام برشته و خرد کرده 120 کرده

شکلات مغزدار حدود 48 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

خامه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

همینکه شکلات خنک شد، کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط شکلات را به آن بیفزائید.

حالا بیسکویت و اسانس بادام را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در بادام بغلتانید.

سپس وسط ترافل‌ها شکلات بگذارید و ترافل‌ها را در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: ترافلترافل بادامیطرز تهیه ترافلآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی نوروزیترافل خوشمزهمواد لازم برای تهیه ترافل بادامی تعداد بازديد: 1388 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است