Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:48

ميلك پِدا (هندی)

ميلك پِدا (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

زعفران 1 پینچ

 

شیر گرم 1 قاشق سوپخوری

 

شیرعسلی 1 قوطی 395 گرمی

 

شیرخشك 240 گرم (2 پیمانه)

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

زعفران را در شیر گرم بریزید و 10 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه شیرعسلی و شیر خشك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

سپس كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا زعفران حلكرده را اضافه كنید و 7-8 دقیقه، خمیر فراهم‌كرده را پیوسته هم بزنید تا بپزد و از ظرف جدا شود.

اكنون خمیر شیرینی را از روی حرارت بردارید، دستتان را با قدری كره چرب كنید و اندكی آن را ورز دهید.

آن‌گاه هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر شیرینی بردارید و در دست گلوله كنید.

رویش مهر بزنید و خلال پسته بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری1: می‌توانید این شیرینی خوشمزه را با طعم‌های دیگری همچون هل و پودر كاكائو نیز تهیه نمائید.

در این صورت به جای زعفران از یك قاشق چایخوری هل آسیاب كرده بهره بگیرید و یا یك قاشق سوپخوری پودركاكائو به خمیر شیرینی بیفزائید.

یادآوری2: برای حل شدن بهتر شیرخشك و جلوگیری از گلوله شدن آن در خمیر شیرینی، ابتدا شیرخشك را در یك‌چهارم پیمانه آب جوش كاملاً حل كنید و سپس با شیرعسلی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیشیرینی هندیمیلک پدا تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است