Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:41

کیت کت خانگی

کیت کت خانگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 

خامۀ صبحانه 250 گرم

شکلات تلخ یا شیری 120 گرم

بیسکویت ساده (خرد کرده) 100 گرم

بیسکویت ساده 20 عدد

شکلات(اضافی) 150 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن گاه شکلات (120گرم) را درون خامه بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط خامه و شکلات را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.

سپس بیسکویت خردکرده را به این مخلوط بیفزاید و هم بزنید.

حالا قالب مناسبی را به اندازۀ 8×25 سانتیمتر با فویل یا سلفون بپوشانید و کف قالب بیسکویت بچینید.

اکنون مایۀ فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید و رویش را با لایۀ دیگری از بیسکویت بپوشانید.

اینک قالب را در حدود 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کیت کت آمادۀ مصرف شود.

سپس کیت کت را به اندازۀ دلخواه‌تان برش دهید.

آن گاه شکلات (اضافی) را به روش بن ماری آب کنید و آن را روی کیت کت بریزید.

دوباره کیت کت را در یخچال قرار دهید تا شکلات رویه ببندد.

حالا کیت کت را در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید برای تهیۀ کیت کت، از قالب‌های سلیکونی استفاده کنید که در این صورت نیازی به برش زدن شکلات نیست.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینکیت کت خانگیدستور تهیه کیت کت خانگیروش تهیه کیت کت خانگیطرز تهیه کیت کت خانگی تعداد بازديد: 2430 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است