Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:19

نوقا

نوقا

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شکر 750 گرم

 

گلوکز 500 گرم

 

آب 300 میلی‌لیتر

 

گردوی خردكرده 600 گرم

 

سفیده‌ی تخم مرغ 10 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نان بستنی(میكادو) به میزان لازم

آشپزباشی

 

شکر و آب را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید.

هنگامی که شربت غلیظ شد، چند قطره از آن داخل آب خنک بریزید؛ زمانی كه گلوله شد، آماده است.

سپس سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد.

حالا شربت را از روی حرارت بردارید و کم کم در هنگام هم زدن تخم‌مرغ‌ها به آن بیفزائید.

در آخر، گردو را به مواد اضافه كنید. اكنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید و روی آن مایه‌ی نوقا را بریزید.

سپس یک لا نان دیگر روی آن بگذارید و پس از خنک شدن، به صورت مستطیل ببرید و میل نمائید.

یادآوری: برای جلوگیری از چسبیدن نوقا به یكدیگر هر یك را در زرورق بپیچید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزینوقاآشپزباشیشیرینی تبریزیشیرینی نوقادستور تهیه نوقا تعداد بازديد: 846 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است