Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:05

شیرینی با كره بادام زمینی

شیرینی با كره بادام زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

16 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی بادام‌زمینی دو‌سوم پیمانه

 

بادام ‌زمینی آسیاب‌كرده یك‌دوم پیمانه

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

روغن جامد 60 گرم

 

بیسكویت آسیاب‌كرده 300 گرم

 

بادام‌زمینی خردكرده 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه

 

شكلات 200 گرم

 

روغن جامد 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره‌ی بادام زمینی، بادام ‌زمینی، شیر و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه بیسكویت را با 150 گرم از بادام زمینی خردكرده به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب به اندازه‌ی 20×20سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید و سپس مواد رویه را رویش بدهید و صاف كنید و تا زمانی كه ببندد و سفت شود، در یخچال نگه دارید.

حالا شیرینی را به انداز‌ه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب بچینید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

شكلات و روغن را در كاسه‌ا‌ی بریزید و به روش بن‌ماری آب‌كنید. سپس هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی با كره بادام زمینی تعداد بازديد: 950 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است