Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:16

قیف‌های پنیری

قیف‌های پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

پودر شکر 55 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

کره آبکرده 2 قاشق سوپخوری

پودر بادام 30 گرم

آرد 35 گرم

مواد لازم میانی:

کشمش ریز خرد کرده 50 گرم

عسل 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

چوب دارچین 1 تکه

پنیر خامه‌ای 240 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی مخصوص شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روی هر کاغذ روغنی 2 دایره به قطر 6 سانتیمتر رسم کنید و کاغذ را برگردانید.

سپس سفیده تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. حالا پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

اکنون وانیل، کره، پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنید. حالا هر بار قدری از این مایه را روی دایره‌های رسم کرده بر روی کاغذ روغنی بریزید و صاف کنید و آن را به مدت تقریبی 4 دقیقه در فر بپزید.

همینکه سینی‌ها را از فر درآوردید،‌ بلافاصله شیرینی‌ها را به شکل قیف فرم دهید به همین ترتیب قیف‌های شیرینی را آماده کنید و داخلشان را با مایه میانی پر نمائید.

روش تهیه مایه میانی: کشمش، عسل و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه دارچین را از مخلوط کشمش و عسل جدا کنید و بگذارید عسل خنک شود.

سپس مخلوط عسل را با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: شیرینی فانتزیآشپزباشیمریم امیریقیف های پنیریشیرینی قیفی تعداد بازديد: 2239 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است