Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:24

بیسكويت كشمش و جو

بیسكويت كشمش و جو

shooroshirin5

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

شكر سفید 100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پودر قهوه‌ی فوری 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر

 

آرد 270 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جو پرك 3 پیمانه

 

كشمش پلوئی 180 گرم

 

بادام خرد كرده 60 گرم

 

مواد لازم رویه

 

پودر قهوه‌ی فوری 1 قاشق چایخوری

 

آب داغ 3- 4 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌ای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس وانیلین و تخم‌مرغ را بیفزائید. حالا قهوه و آب ولرم را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مخلوط آرد، دارچین و بیكینگ‌پودر در مایه بریزید.

اكنون جو پرك، كشمش و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه هر بار به اندازه‌ی 1 قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید، به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

قهوه را با آب داغ مخلوط كنید و پودر شكر را بیفزائید.

آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شكر حل شود و مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتشیرینی و دسرآموزش قنادیانواع بیسکوئیتبیسکوییتبیسكويت كشمش و جومواد رویه بیسکویت تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است