Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:38

بيسكويت كرمدار قهوه

بيسكويت  كرمدار قهوه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم 15 عدد

آرد 250 گرم

كره سرد (خرد كرده) 125 گرم

پودر شكر 55 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوري

قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري

آب جوش 1 قاشق سوپخوري

پودر شكر اضافی 3 قاشق سوپخوري

مواد لازم برای تهیه كرم:

كره نرم شده 60 گرم

پودر شكر  40 گرم

گردوی آسياب كرده 120 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

آرد، كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با نوك انگشتانتان كره را با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانيلين را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا قهوه را در آب جوش حل نمائيد و آن را به مخلوط فراهم كرده بيفزائيد. سپس خمير به دست آمده را در کیسه نايلونی بگذاريد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.

اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 4 سانتيمتر قالب بزنيد.

خميرهای قالب زده را با فاصله از يكديگر، در سيني شيرینی پزی بچينيد و به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

همينكه بيسكويت‌ها خنك شدند، هر دو بيسكويت را با كرم به هم بچسبانيد و رويشان پودر شكر بپاشيد.

روش تهیه كرم: كره را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه پودر شكر را كم كم بيفزائيد و همزدن را ادامه دهيد.

سپس گردو را افزوده و مخلوط كنيد حالا روي كرم را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد.

برچسب ها: بیسکویت قهوهآشپزباشیمریم امیریبیسکویت کرمداربیسکویت خانگیبیسکویت کرمدار قهوه تعداد بازديد: 429 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است