Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:08

شیرینی پسته و آلبالو

شیرینی پسته و آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

35 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 200 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

پسته‌ی پودر كرده 110 گرم

 

آرد 200 گرم

 

اسانس هل یا بادام 2-3 قطره

 

رنگ سبز خوراكی به میزان لازم

 

گلسه چری خردكرده (یا مربای آلبالو بدون شربت) 100 گرم

 

پودر شكر برای تزئین 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پسته و آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا اسانس هل، رنگ سبز و گلسه چری را نیز اضافه نمائید و خمیر به دست آمده را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

فر را با دمای 081 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

آن‌گاه توپ‌های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 01-51 دقیقه، در فر بپزید.

سپس شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و در صورت دلخواه با پودر شكر بیارائید.  

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پسته و آلبالوکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادیشیرینی پسته ایشیرینی آلبالویی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است