Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:32

مینی دونات لیمو و سیاهدانه

مینی دونات لیمو و سیاهدانه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 36 عدد

روغن جامد  100 گرم

شکر  110 گرم

پوست لیموی رنده کرده  2 قاشق چایخوری

تخم مرغ  1 عدد درشت

آرد 225 گرم

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

سیاهدانه 1 قاشق سوپخوری

شیر  125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

پودر شکر  240 گرم

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص دونات را چرب و آردپاشی نمائید.

روغن، شکر و پوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و 2-3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه سرعت همزن را کم کنید و تخم‌مرغ را بیفزائید. سپس مواد خشک را با هم مخلوط نمائید و آن را همراه با شیر، به صورت یک در میان به مخلوط تخم‌مرغی بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون مایة دونات را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و درون قالب‌ها را تا نیمه پر کنید.

اینک قالب را در فر بگذارید و دونات‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه دونات‌ها خنک شدند، آن‌ها را از قالب درآورید و آیسینگ را رویشان بریزید.

روش تهیه آیسینگ: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. 

برچسب ها: مینی دوناتآشپزباشیمهدیس رحیمیانمینی دونات لیمو و سیاهدانهطرز تهیه مینی دوناتمینی دونات لیمو تعداد بازديد: 1163 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است