Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 05:04

شكلات میوه و آجیل

شكلات میوه و آجیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلوی بدون هسته یا زردآلوی خشك  50 گرم

 

كشمش  50 گرم

 

میوه‌های خشك مانند سیب، انجیر یا خرمای خشك  25 گرم

 

بادام پرك‌كرده  25 گرم

 

گردو یا فندق  25 گرم

 

آبلیمو  2 تا 4 قاشق سوپخوری

 

شكلات سیاه  50 گرم

آشپزباشی

 

میوه‌ها و مغزها را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً خرد شود. 

آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید اكنون قدری از مخلوط بچشید تا اگر لازم است باز هم آبلیمو به آن اضافه كنید.

حالا شكلات را به روش بن‌ماری ذوب كنید. بعد مخلوط میوه را به شكل گلوله‌های كوچكی درآورید. سپس با استفاده از دو چنگال، این گلوله‌ها را در شكلات ذوب كرده بغلتانید. و آن‌ها را روی فویل چربكرده بگذارید تا شكلات ببندد. اینك شكلات‌ها را لای كاغذهای مخصوص بپیچید و آن‌ها را در ظرف زیبائی بچینید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیشكلات میوه و آجیلروش تهیه شكلات میوه و آجیلشکلات میوهشکلات آجیل تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است