Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:25

اسلایس گردو

اسلایس گردو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره سرد 150 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

گردوی برشته 40 گرم

 

آرد 155 گرم

 

شكلات سیاه آب‌كرده 50 گرم

 

شكلات سفید آب‌كرده 80 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید و قالبی به اندازه 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن، از قالب جدا كنید.

كره سرد، پودر شكر، پودر گردو و آرد را در كاسه مناسبی بریزید. با نوك انگشتان كره را به خورد مواد دهید تا خمیری یكنواخت به‌دست آید. اكنون خمیر را درون قالب پهن كنید؛ به‌طوری كه كف و دیواره آن را بگیرد. حالا آن را به مدت25 تا 30 دقیقه در فر بپزید و پس از خنك شدن، با شكلات سفید آب‌كرده و شكلات سیاه آب‌كرده، مطابق تصویر تزئین نمائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیاسلایسآموزش شیرینی پزیآشپزباشیمژگان فرهنگاسلایس گردواسلایس با گردو تعداد بازديد: 1008 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است