Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:14

برانیز شكلاتی

برانیز شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره كم چرب  150 گرم

 

خرمای بدون هسته نرم و خردكرده  150 گرم

 

آرد سبوسدار  150 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  4 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد زردآلو  4 قاشق سوپخوری

 

شیر نارگیل  6 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده  50 گرم

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم كنید. كف قالبی به ابعاد 18×28 سانتیمتر را با روغن چرب سازید.

كره كم چرب را با خرما قاتی كنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یكدست و كرم مانندی به دست آید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید.  و به مخلوط خرما بیفزائید.

بعد پودر كاكائو، را در 2 قاشق سوپخوری آب داغ حل كنید و همراه با مارمالاد زردآلو و شیر نارگیل، به مخلوط خرما اضافه نمائید. سپس مغز گردو را اضافه و مخلوط كنید.

اكنون مایه را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. صبر كنید تا برانیز در قالب خنك شود. بعد آن را به شكل مستطیل یا مربع ببرید.

 

برچسب ها: برانیزآموزش شیرینیآشپزباشیبرانیز شكلاتیروش تهیه برانیز شكلاتیمواد لازم برانیز شكلاتی تعداد بازديد: 785 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است