Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:50

مافین لبو

مافین لبو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم

شکر سفید ۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

اسانس  وانیل    یک قاشق چایخوری

ماست شیرین و پرچرب   ۲۰۰ گرم

لبوی پوره کرده   ۲۵۰ گرم 

پودر کاکائو ۵۰ گرم

آرد    ۱۷۵ گرم

بیکینگ پودر    ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع   ۱۵۰ میلی لیتر

شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.

هر  دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با  همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پورۀ لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید. 

حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن ،هم بزنید. 

سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

همینکه مافین ها خنک شدند،درصورت دلخواه می توانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدممافین لبوروش تهیه مافینمواد لازم برای تهیه مافین لبوانواع شیرینی و غذا با مافین تعداد بازديد: 988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است