Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:20

بیسكویت چای (قزوین)

بیسكویت چای (قزوین)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن جامد 165 گرم

 

پودر قند 125 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

ماست 3 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌ پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر هل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

ماست 1 قاشق چایخوری

 

كنجد به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

ابتدا روغن را آب كنید و پودر قند را در آن حل كنید. آن‌گاه زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست، بیكینگ‌پودر و هل را بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید.

سپس آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر پهن كنید و قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و ماست را با قلم‌مو روی خمیرها بمالید و قدری كنجد بپاشید.

اكنون سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بیسكویت چای را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتشیرینی پزیآموزش قنادیبیسكویت چایشیرینی قزوینانواع بیسکوییتبیسکوییت چای تعداد بازديد: 1409 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است