Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:52

سوهان كنجدي

سوهان كنجدي

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم

عسل...................... 100 گرم

پودر شكر................... 250 گرم

كره .................125 گرم

سفيده تخم‌مرغ.............. 1 عدد

كنجد................ 380 گرم

آشپزباشی - سعيد بابارحيمي :

روش‌تهیه

همه مواد را در كاسه‌اي بريزيد و خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه مايه به دست آمده را در كيسه‌ شيريني‌پزي، داراي ماسوره ساده بريزيد و هر بار به اندازه فندق از اين مايه روي سيني چربكرده، بگذاريد. سپس سيني را در فر گرم ‌شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 5-10 دقيقه، سوهان را بپزيد. حال سيني را از فر درآوريد و قبل از اينكه سوهان كنجدي خنك شود، آن را از سيني جدا كنيد و در ظرف زيباي پذيرائي بچينيد.

برچسب ها: سوهانسوهان کنجدیطرز تهیه سوهان کنجدی تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است