Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:01

ساندویچ شكلاتی

ساندویچ شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

نان تست 2 برش

 

كره‌ی نرم 2 قاشق چایخوری

 

شكر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر خامه‌ای 1 قاشق سوپخوری

 

شكلات شیری خرد كرده 50 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته یك‌چهارم پیمانه

 

توت‌فرنگی ورقه‌ای خرد كرده یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

روی نان‌ها كره بمالید و شكر بپاشید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را طرف دیگر نان‌ها بمالید.

حالا تكه‌های شكلات را روی یكی از نان‌ها، روی پنیر خامه‌ای بگذارید و بعد نان دیگر را به گونه‌ای روی شكلات بگذارید كه قسمت كره مالیده‌ی آن رو به بالا باشد.

اكنون ساندویچ فراهم كرده را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شود.

اینك ساندویچ را در بشقاب مناسبی بگذارید و با خامه‌ی فرم گرفته و توت‌فرنگی بیارائید و میل كنید.

یادآوری: در ایتالیا به این نوع ساندویچ - Panini- می‌گویند.

 

برچسب ها: میان وعدهنان شکلاتیساندویچ شكلاتیپانی نیمیان وعده ایتالیاییمیان وعده مدرسهنان و شیرینی تعداد بازديد: 846 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ شکلاتی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است