Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:48

قرابیه تبریز

قرابیه تبریز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

بادام پوست گرفته خام..........۱۵۰ گرم

شكر.............۲۰۰ گرم

سفیده تخم‌مرغ ..........۳ عدد (۱۰۰ گرم)

وانیل...........یک‌چهارم قاشق چایخوری

مخلوط مغز پسته و بادام و شكر .........به میزان لا‌زم

طرزتهیه :

بادام را به صورت پودر درآورده و همراه با شكر، سفیده تخم‌مرغ و وانيل دو بار با دنده ریز چرخ‌گوشت چرخ كنید. اگر خمیر سفت بود كمی سفیده به آن اضافه كنید. خمیر را ورز دهید تا سفیدرنگ شود. سپس داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسوره ساده بریزید.  داخل سینی كاغذ روغنی گذاشته و شیرینی‌ها را با فاصله روی آن قرار دهید و بر سطح آنها پسته، بادام و شكر بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰‑۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلا‌یی شود. بعد از سرد شدن از كاغذ روغنی جدا كنید و در ظرف دردار نگهداری نمايید. این شیرینی در مجاورت با هوا زود خشک می‌شود.

برچسب ها: قرابیهقرابیه تبریزقرابیه گردوییطرز تهیه قرابیه تبریزقرابیه گردویی خانگیقرابیه بادامقرابیه نارگیلیقرابیه شکلاتی تعداد بازديد: 980 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است