Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:04

پفك‌های نارگیل و گیلاس

پفك‌های نارگیل و گیلاس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سفیده تخم مرغ  2 عدد

 

پودر شكر  115 گرم

 

پودر بادام  115 گرم

 

پودر نارگیل  115 گرم

 

اسانس (عطر مایه) بادام  2 تا 3 قطره

 

مربای گیلاس بدون شربت  75 گرم

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت، گرم كنید. سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه پودر شكر، پودر بادام، پودر نارگیل و اسانس بادام را بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس مربای گیلاس را بیفزائید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید، در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. اینك پفك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیپفك‌های نارگیل و گیلاسپفک های نارگیلپفک های گیلاسروش تهیه پفک های نارگیل تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است