Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:23

بیسکویت جو

بیسکویت  جو

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم شده در دمای محیط (بی‌نمک)  150 گرم

 

شکر قهوه‌ای روشن 80 گرم

 

میپل سیروپ (شیره درخت افرا) 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

آرد 225 گرم

 

جو پرک ریز 100 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه میپل سیروپ و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس همزن را خاموش کنید و مواد خشک را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر به دست‌آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر شش و نیم سانتیمتر قالب بزنید.

اینک خمیر‌های قالب زده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و آن را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها اندکی خنک شدند، آن‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف دردار نگه دارید.

یادآوری1: مصرف این  بیسکویت در وعده صبحانه همراه با کره، انواع مربا و پنیر بسیار مطلوب و دلپذیر است.

یادآوری2: بیسکویت دایجستیو را با آرد کامل گندم نیز می‌توان تهیه نمود.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتانواع بیسکویتبیسکویت جوبیسکویت دایجستیوبیسکویت با جو تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است