Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:43

شیرینی قهوه

شیرینی قهوه

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

قهوه‌ی فوری 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

 

روغن جامد 250 گرم

 

كره 250 گرم

 

پودر شكر 125 گرم

 

آرد 500 گرم

 

آرد ذرت 125 گرم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

قهوه را با روغن مایع مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط قهوه را به آن بیفزائید و مایه‌ی فراهم كرده را در كیسه‌ی شیرینی پزی دارای ماسوره‌ی كنگره دار بریزید و گل‌هائی از آن را با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید و در صورت دلخواه رویشان مغز پسته، گردو و یا بادام بریزید.

اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، شیرینی را بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی قهوهکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیقهوه فوری تعداد بازديد: 1071 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است