Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:15

برش های تست فرانسوی

برش های تست فرانسوی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 60 میلی‌لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد توت فرنگی یك‌دوم پیمانه

 

نان تست 8 تكه

 

پودر شكر در صورت دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

تخم‌مرغ‌ها، شیر و نمك را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه روی 4 تكه از نان‌ها مارمالاد بمالید و 4 تكه‌ی باقیمانده‌ی نان را روی آن‌ها قرار دهید.

حالا هر یك از ساندویچ‌ها را به 3 قسمت مساوی ببرید و بعد در مخلوط تخم‌مرغ و شیر بغلتانید.

سپس آنها را روی صفحه‌ی گریل و یا در تابه برشته كنید و در صورت دلخواه، رویشان پودر شكر بپاشید و میل كنید.

 

برچسب ها: میان وعدهشیرینی پزیمیان وعده مدرسهنان و شیرینیبرش های تست فرانسویمیان وعده فرانسویشیرینی فرانسوی تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این برش های تست فرانسوی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است