Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 19:21

ویفر بادام زمینی

ویفر بادام زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 36 عدد

شکلات تلخ 185 گرم

کره 20 گرم

نان میکادو 2 عدد

شیر عسلی180 میلی لیتر

کرۀ بادام زمینی 3 قاشق سوپخوری

عسل2 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - مریم امیری

قالب را به اندازۀ 20×30 سانتیمتر با فویل بپوشانید به گونه ایکه فویل از دو طرف قالب بلندتر باشد.

آن گاه روی فویل را با روغن چرب کنید.سپس شکلات را خرد کنید و همراه با کره در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.

حالا نیمی از این شکلات را در قالب بریزید و رویش را با یک ورق نان میکادو بپوشانید.

اکنون شیر عسلی،کرۀ بادام زمینی و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی  حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاراملی رنگ شود.

سپس آن را روی نان میکادو بریزید و یک ورق دیگر نان میکادو را رویش بگذارید.

اینک باقیماندۀ شکلات آبکرده را روی نان میکادو بریزید و در یخچال بگذارید تا آمادۀ برش شود.

آن گاه شیرینی را به اندازۀ 3×5 سانتیمتر برش دهید و در صورت دلخواه با گیپورخوراکی بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریویفر بادام زمینیویفر خوشمزهطرز تهیه انواع ویفرمواد لازم برای تهیه ویفر بادام زمینیروش تهیه ویفر در خانه تعداد بازديد: 212 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است