Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:23

شیرینی بِژی

شیرینی بِژی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 100 میلی‌لیتر

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

 پودر شكر 130 گرم

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

زیره‌ آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

رازیانه‌ آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

 روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، زیره و رازیانه را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. سپس روغن را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا هر بار به اندازه‌ یك فندق از خمیر بردارید، اندكی آن را پهن كنید و دانه دانه در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون شیرینی‌ها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.   

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی بِژیآموزش شیرینی بِژیروش تهيه شیرینی بِژیمواد لازم شیرینی بِژیبژي تعداد بازديد: 1759 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است