Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:15

اصابع

اصابع

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خمیر باقلوا

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

آب  4 قاشق سوپخوری

 

روغن جامد آبكرده 4 قاشق سوپخوری

 

آرد میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

مغز پسته و بادام هندی آسیاب كرده125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

 

پودر شكر 80گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه شربت

 

شكر 250 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر

 

جوهر لیمو یك‌هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دركاسه مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ، آب و روغن را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را كم‌كم به آن بیفزایید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست آید، سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت استراحت دهید.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده خیلی نازك باز كنید و به عرض

3وطول 7سانتیمتر ببرید. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مخلوط مواد میانی، روی خمیرها بریزید، رول كنید و در سینی چربكرده و كنار هم بچینید.

اكنون رویشان قدری روغن جامد آبكرده بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. سپس سینی را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه، نیمی از شربت گرم را روی شیرینی بریزید و رویش را بپوشانید.

 بعد از 8 ساعت، باقیمانده شربت را نیز روی اصابع بریزید و روی آن را بپوشانید. اكنون اصابع را یك شب در یخچال نگه داریدو برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش باقلواانواع شیرینیشیرینی پزیاعظم گلزارمنشاصابعطرز تهیه اصابعآموزش اصابعدستور اصابعمواد اولیه اصابعانواع اصابعطرز تهیه باقلوادستور باقلوا تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است