Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 17:11

شیرینی برشی پرتقال

شیرینی برشی پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت پودركرده 250 گرم

 

پودر نارگیل 180 گرم

 

مربای پوست پرتقال بدون شربت 200 گرم

 

گردوی خردكرده 100 گرم

 

كره آب‌كرده 125 گرم

 

خامه 200 گرم

 

شیر پرچرب 200 میلی‌لیتر

 

وانیل یك چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رویه شیرینی

 

شكلات سیاه آب‌كرده  200 گرم

 

كره  60 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی بیسكویت پودركرده، پودر نارگیل، مربای پرتقال، گردوی خردكرده، كره آب‌كرده، خامه، شیر و وانیل را با هم مخلوط سازید و كف قالب بریزید و خوب بفشارید و به‌ مدت 3 ساعت در یخچال نگه‌دارید. بعد

مواد رویه را روی آن بریزید، رویش را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. سپس به اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات آب‌كرده و كره را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توان از مربای پوست پرتقال و خامه، جهت تزئین استفاده كرد.

 

برچسب ها: شیرینی پرتقالشیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیمژگان فرهنگشیرینی برشی پرتقال تعداد بازديد: 888 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است