Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:36

برش های ميوه ای صبحانه

برش های ميوه ای صبحانه

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مارمالاد سیب 270 میلی‌لیتر

 

زردآلوی خشك و خردكرده 115 گرم

 

كشمش پلوئی 115 گرم

 

شكر 50 گرم

 

تخمه‌ی آفتابگردان 50 گرم

 

كنجد 50 گرم

 

جوی خردكرده 75 گرم

 

آرد 75 گرم

 

پودر نارگیل 50 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع به ابعاد 20 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

به گونه‌ای كه كاغذ از لبه‌ی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

آن‌گاه مارمالاد سیب، زردآلو، كشمش، شكر، تخمه‌ی آفتابگردان، كنجد، جو، آرد، پودر نارگیل و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید.

رویش را صاف كنید و به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مستطیل‌های كوچك ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی میوه ایبرش های ميوه ای صبحانه تعداد بازديد: 812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است