Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:59

اسنك آلبالوی برشته

اسنك آلبالوی برشته

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

شكر 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر 3 قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

دوغ بی‌نمك 250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

كره‌ی آبكرده و خنك شده

 

60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آلبالوی خشك بدون هسته 1 پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

پودر شكر به میزان لازم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، شكر، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ی كوچكی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، دوغ، كره و وانیلین را به آن بیفزائید و بعد آلبالو را اضافه كنید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری سرپُر از مایه‌ی فراهم كرده بردارید و در روغن گرم كرده با دمای 375 درجه‌ی سانتیگراد سرخ كنید.

سپس اسنك‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اكنون رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبایی بچینید.

یادآوری: می‌توانید به جای آلبالوی خشك از مربای آلبالو كه شهد آن را كاملاً جدا كرده‌اید نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: میان وعدهآموزش اسنکانواع اسنکمیان وعده مدرسهاسنك آلبالوی برشتهاسنک میوه ایاسنک تعداد بازديد: 1480 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است