Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:24

شیرینی فندقی شكرپاره

شیرینی فندقی شكرپاره

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  150 گرم

پودر شكر  130گرم

تخم‌مرغ  2 عدد

آرد سمولینا  125 گرم

آرد ساده 110 گرم

وانیل  یك‌هشتم قاشق چایخوری

بیكینیگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

پودر فندق  250 گرم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر  250 گرم

آب  150 میلی‌لیتر

آبلیمو  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

كره و پودر شكر را درون كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه كنید. آرد سمولینا، آرد ساده، وانیل و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط سازید.

آن‌گاه تمام مواد خشك را به مایه بیفزائید. حالا با افزودن پودر فندق به مایه، خمیر درست كنید. اكنون هر بار از خمیر به اندازه یك گردو بردارید، در كف دست صاف كنید و به شكل دایره‌ای به قطر 3 سانتیمتر درآورید.

بعد در سینی‌ای كه كف آن كاغذ روغنی انداخته‌اید، قرار دهید و با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اینك شیرینی را از فر (تاون) خارج كنید و روی آن شربت بریزید.

روش تهیه شربت

شكر و آب را بجوشانید و پس از آن‌كه شكر حل شد و كمی غلیظ گردید، آبلیمو را بیفزائید.

یادآوری: روی هر شیرینی، یك فندق بگذارید.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی فندقیآشپزباشیمواد لازم شیرینی فندقی شكرپارهشیرینی فندقی شكرپارهتهیه شیرینی فندقی شكرپارهشکرپاره تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است