Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:38

حلوای خرما

حلوای خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خرما.....................300 گرم

آرد.................. یک‌ویک‌دومپیمانه

روغن مایع و کره.................به مقدار لازم

کنجدبی‌نمک.................... یک‌دوم پیمانه

زیره سبز..................1 قاشق چای‌خوری

رازیانه...............1 قاشق چای‌خوری

دارچین...................1 قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

هسته‌های خرما را گرفته و آن را در کمی روغن تفت دهید. آرد را الک کرده و در یک ماهی‌تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود، وقتی بوی آرد سرخ‌شده بلند شد، 3 قاشق روغن مایع همراه با 50 گرم کره به آرد افزوده و هم بزنید. کنجد را تفت داده و نصف آن را به آرد اضافه کنید، خرما، زیره، رازیانه و دارچین را افزوده و حلوا را کاملاً هم بزنید تا مخلوط شده و یکنواخت شود. حلوا را در بشقاب پهن کنید و بعد از سردشدن آن را بریده یا قالب بزنید و رویش بقیه کنجد را بپاشید.

برچسب ها: حلواطرز تهیه حلواتزیین حلواحلوا خرماطرز تهیه حلوا خرمایی تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است