Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:38

سیگارت

سیگارت

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

پودر شکر 160 گرم

آرد 90 گرم

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

کره آبکرده 80 گرم

سفیده تخم‌مرغ  3 عدد

خامهصبحانه 1 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

شکلات شیری برای تزیین 120 گرم

بادام برشته و خرد کرده 30 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و دست‌کم 2 ساعت و یا 1 شب در یخچال نگه دارید.

حالا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینی‌پزی را با صفحه سیلیکونی بپوشانید.

سپس هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و آن را روی صفحه سلیکونی قرار دهید و با کاردک، آن را نازک پهن کنید.

اکنون سیگارت را به مدت تقریبی 3-4 دقیقه یا تا زمانیکه اطراف شیرینی طلائی‌رنگ شود، بپزید.

شیرینی را همچنان که داغ است، رول کنید و بعد بگذارید خنک شود. اینک سیگارت‌ها را با شکلات آبکرده و بادام بیارائید.

یادآوری: مراقب باشید که هر بار روی هر صفحه سلیکونی تعداد کمی از مایه سیگارت بریزید تا هنگام پختن و پهن شدن، به همدیگر نچسبند!

برچسب ها: سیگارتآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی سیگاریسیگارت با رویه شکلاتیشیرینی پزی مدرنطرز تهیه سیگارتمواد لازم برای تهیه سیگارت تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است