Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:45

بیسكویت لیموئی

بیسكویت  لیموئی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر 150 گرم

 

پوست لیمو رنده‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 340 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

 

غنچه‌های گل سرخ به تعداد لازم

 

مواد لازم رویه:

 

پودر شكر 150 گرم

 

آبلیمو 4- 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پوست لیمو و وانیل را بیفزائید.

سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

آن‌گاه توپ‌های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با مواد رویه، پودر پسته و غنچه‌های گل سرخ بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: پودر شكر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه، روان و یكدست شود.

 

برچسب ها: بیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتبیسكویت لیموئیبیسكویت میوه ای تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است