Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:35

سوهان گردویی

سوهان گردویی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

عسل  150 گرم

 

پودر شكر  325 گرم

 

خامه  250 گرم

 

مخلوط گردو و بادام خردكرده 300 گرم

 

زعفران  به میزان لازم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایه را در كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه

یك دوم قاشق چایخوری از آن را با فاصله، روی سینی چربكرده، بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10دقیقه، سوهان را بپزید.

بعد سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان خنك شود، آن را از سینی جدا كنید.

یادآوری: چنانچه مایه سوهان سفت بود می‌توانید قدری سفیده تخم‌مرغ به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: سوهان گردوییسوهانانواع سوهانقناديانواع شيرينيدستور سوهان گردوييسوهان با گردو تعداد بازديد: 1369 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است