Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:08

شیرینی پرتقال و گردو

شیرینی پرتقال و گردو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

پودر شكر 160 گرم

 

آرد ذرت 75 گرم

 

كره‌ سرد (خرد كرده) 200 گرم

 

گردوی برشته و آسیاب كرده 60 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ رویه‌ شیرینی

 

پودر شكر 160 گرم 

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

گردوی خرد كرده برای تزئین 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

آرد، پودر شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. سپس گردو، زرده‌ تخم‌مرغ، پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را در كیسه‌‌ نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله، در سینی بچینید.

سپس رویشان را اندكی با فشار دست، تخت كنید و سینی را در فر بگذارید. شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، مواد رویه را رویشان بریزید و با گردوی خرد كرده بیارائید.

روش تهیه‌ مواد رویه: همه‌ مواد را به جز گردو، با هم مخلوط كنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: روش تهيه شيرينيآموزش شيريني پرتقالشیرینی پرتقال و گردومواد لازم شيريني پرتقاليشيريني پرتقاليشيريني گردوپرتقال و گردو تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است