Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:13

رولت سوئیسی خامه و فندق

رولت سوئیسی خامه و فندق

shooroshirin5

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌‌مرغ 4 عدد

 

پودر شكر 120 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 120 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی شیرین شده 300 گرم

 

فندق برشته كرده 120 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

سینی شیرینی‌پزی را به اندازه‌ی 25×35 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از پودر شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را به آرامی بالیسك مخلوط كنید و آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید.

مراقب باشید حجم مایه‌ی فراهم كرده از بین نرود!‌ اكنون آن را در سینی بریزید و در همه جا به‌طور یكسان پهن كنید.

سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8 -10 دقیقه، رولت را بپزید.

همینكه اندكی رولت خنك شد، كاغذ را از آن جدا كنید و نان رولت را در كاغذ روغنی رول كنید و بگذارید كاملا خنك شود.

آن‌گاه خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

سپس 12 عدد از فندق‌ها را كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را خرد كنید.

حال فندق خرد كرده و عسل را به نیمی از خامه‌ی فرم گرفته بیفزائید و مخلوط كنید و آن را روی رولت بمالید و صاف كنید.

اكنون دوباره رولت را رول نمائید و در كاغذ روغنی بپیچید. رولت را دست‌كم سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید تا برای مصرف آماده شود.

اینك رولت را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بگذارید و رویش را با باقیمانده‌ی خامه و فندق بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید روی رولت را با خامه و پرالین فندق بیارائید.

به این منظور سه چهارم پیمانه شكر را همراه با یك چهارم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كارامل شود.

آن‌گاه فندق‌های برشته كرده را روی فویل چربكرده بچینید و كارامل را رویش بریزید. همینكه كارامل سفت و خنك شد، آن را خرد كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع رولتآموزش رولتانواع شیرینیقنادیشیرینی پزیرولت سوئیسی خامه و فندقدستور رولت تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رولت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است