Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:44

تافی شكلاتی

تافی شكلاتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 80 گرم

 

شكر 115 گرم

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

شیر خشك   135 گرم

 

ترافل برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مریم امیری

 

كره و شكر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر را بجوشانید و پودر كاكائو و شیرخشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط كره و شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه، غلیظ شود (حدوداً 15 دقیقه).

حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندكی خنك شود. اكنون مایه‌ فراهم كرده را در كیسه‌ شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ كنگره‌دار بریزید و گل‌های كوچكی از آن را روی فویل چربكرده، با فاصله بگذارید و با ترافل بیارائید.

اینك تافی‌ها را در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده‌ مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی شکلاتیتافی شكلاتیطرز تهیه تافیآموزش تافیانواع تافیمواد اولیه تافی تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است