Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:11

قیسی شكلاتی

قیسی شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برگه قیسی نرم  40 عدد

 

بادام پوست گرفته  40 عدد

 

شكلات سیاه آبكرده 175 گرم

آشپزباشی- سهیلا جباری

 

كف سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. هر یك از برگه‌ها را تا نیمه داخل شكلات آبكرده فرو ببرید و روی كاغذ بگذارید.

بعد روی هر برگه یك عدد بادام بگذارید تا بادام به برگه بچسبد.

سپس روی برگه‌ها و بادام‌ها را با شكلات، به شكل راه ‌راه تزئین كنید و آن‌ها را در ظرف زیبائی بچینید. 

برچسب ها: آموزش شیرینیشکلاتآشپزباشیسهیلا جباریقیسی شكلاتیروش تهیه قیسی شكلاتیمواد لازم قیسی شكلاتیقیسی تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است