Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 آذر 1396 - 00:08

مثلث‌های بادام زمینی وگردو

مثلث‌های بادام زمینی وگردو

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 100 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 150 گرم

 

 مواد لازم میانی:

 

كره بادام زمینی حدود 250 گرم

 

گردوی برشته و خرد كرده 60  گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، پودر شكر و زنجفیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم‌سانتیمتر باز كنید و به شكل مثلث قالب بزنید یا با چاقوی تیز ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، هر دو عدد را با مواد میانی به هم بچسبانید و در جعبه یا پاكت مناسبی بچینید و در سبد پیك‌نیك قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی: كره بادام زمینی و گردو را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیبادامشیرینی بادام زمینیمثلث‌های بادام زمینی وگردوشیرینی با گردو تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است