Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:13

بیسکویت ترد تافی و گردو

بیسکویت ترد تافی و گردو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه بیسکویت

پودر قهوه 15 گرم

آب جوش یك قاشق سوپخوری

كرهی نرم 115 گرم

كرهی بادام زمینی 30 گرم

شكر ریز 75 گرم

آرد ذرت 75 گرم

آرد  185 گرم

مواد لازم رویه:

كره 175 گرم

شكر قهوهای نرم  175 گرم

عسل  30 میلیلیتر

گردوی خرد‌كرده و بو داده  175 گرم

 

طرز تهیه بیسکویت ترد تافی گردو

برای تهیه این بیسکویت، فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بعد پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و كنار بگذارید.

در ظرف مناسبی كره، كرهی بادام زمینی، شكر و محلول قهوه را بریزید، آردها را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را داخل قالب پهن و صاف كنید و با چنگال، چندین سوراخ روی آن ایجاد نمائید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. آنگاه مواد رویه را روی نان پخته بریزید و در یخچال بگذارید. پس از بستن مواد رویه، بیسكویت را به صورت مستطیل یا مربع برش دهید.

روش تهیهی مواد رویه:

در ظرف مناسبی كره، شكر و عسل را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره ذوب شود. بعد آن‌ را بجوشانید و پس از آن كه چند جوش زد، گردو را بیفزائید.

برچسب ها: بیسکویتآموزش بیسکویتطرز تهیه بیسکویت گردوبیسکویت ترد تافی تعداد بازديد: 1455 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است