Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:51

كِلاستر شكلاتی

كِلاستر شكلاتی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گردو برشته و خردكرده 50 گرم

 

بیسكویت ساده و خردكرده  50 گرم

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكلات سفید آبكرده  115 گرم

 

شكلات شیری آبكرده 115 گرم

 

ترافل برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مریم امیری

 

گردو و بیسكویت را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه در ظرف دیگری، پوست پرتقال و شكلات سفید را با هم مخلوط كنید و آن را به بیسكویت و گردو بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از مایه‌ فراهم‌كرده بردارید و روی فویل چربكرده بگذارید. كلاستر را در یخچال قرار دهید تا ببندد و سفت شود.

حالا روی كلاستر یك قاشق شكلات شیری آبكرده بریزید و با ترافل بیارائید. آن‌گاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: كِلاستر شكلاتیكِلاسترشیرنی شکلاتیآموزش كِلاسترطرز تهیه كِلاسترانواع كِلاسترمواد اولیه كِلاستر تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است