Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 22:57

شیرینی پفک گردوئی

شیرینی پفک گردوئی

shooroshirin6

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

هل آسیاب کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

پودر شکر 100 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

گردوی خرد کرده 100 گرم

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با پودر‌هل به مدت تقریبی 7 دقیقه با همزن برقی بزنید.

سپس پودر‌شکر را کم‌کم بیفزائید و هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. اکنون بیکینگ‌پودر و گردو را افزوده و مخلوط کنید.

حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده، بردارید و با فاصله در سینی بگذارید، رویش خلال پسته بریزید  و به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: شیرینی گردوییشیرینی پفک گردوئیشیرینی پفکیشیرینی سنتیشیرینی پفی تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است