Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:10

کوکی کرم‌دار

کوکی کرم‌دار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره  125 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 120 گرم

آرد ذرت 40 گرم

مواد لازم میانی:

کره 50 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر  60 گرم

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه مخلوط الک کردة آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید.

روش تهیه کرم: همه مواد را با هم مخلوط کنید و 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیکوکی خوشمزهکوکی کرمدارطرز تهیه انواع کوکویطرز تهیه کوکی کرمدارمواد لازم برای تهیه کوکی کرمدار تعداد بازديد: 1370 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است