Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:01

شكلات چهارمغز

شكلات  چهارمغز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مغز پسته 100 گرم

 

مغز فندق 100 گرم

 

مغز بادام 100 گرم

 

مغز گردو 100 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده 300 گرم

 

شكلات شیری آبكرده برای روكش 500 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

مغزها را برشته كنید و درشت خرد نمائید. آن‌گاه شكلات سیاه را بیفزائید و مخلوط كنید و داخل قالب‌های مخصوص شكلات بریزید. قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد.

اینك شكلات را از قالب درآورید و رویشان را با شكلات شیری بپوشانید و تزئین كنید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شوند. اكنون شكلات را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شکلاتآموزش شکلاتشیرینی پزیآشپزباشیمژگان فرهنگشكلات چهارمغزشکلات با مغز تعداد بازديد: 985 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است