Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:08

شورت کیک هلو (Strawberry shortcake)

شورت کیک هلو (Strawberry shortcake)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر 

آرد نول (آرد سبک قنادی) ۳۵۰ گرم

شکر ۱۲۰ گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 

کره سرد خرد کرده ۱۰۰ گرم

ماست شیرین و پر چرب ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

عصاره وانیل یک قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

هلوی خرد کرده ۴۵۰ گرم

شکر ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم

آب ۱۱۰ میلی لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه سر خالی)

آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، شکر و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان‌تان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

آن‌گاه ماست، زرده تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد بپاشید.

سپس مایه فراهم کرده کیک را با فاصله از یکدیگر، با اسکوپ بستنی و یا قاشق غذاخوری روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 - 220 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه روی کیک‌ها طلائی رنگ شد، آنها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.

اکنون کیک‌ها را از وسط برش دهید و بین‌شان خامه و مایه میانی هلو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مایه میانی

هلو، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا هلو بپزد و آبش کشیده شود.

آن‌گاه آب لیمو را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید هلو خنک شود.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینشورت کیک هلودستور تهیه شورت کیک هلوروش تهیه شورت کیک هلوشورت کیک تعداد بازديد: 88 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است