Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:31

شیرینی افغان

شیرینی افغان

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ 175 گرم

 

شكر 100 گرم

 

پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آرد  185 گرم

 

كورن فلكس 80 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده 100 گرم

 

گردو دو نیم‌كرده 45 عدد

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. كره، شكر، پودر كاكائو و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود.

 آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و كورن‌فلكس را به مایه‌ فراهم كرده بیفزائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از این مخلوط، بردارید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

شیرینی را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. آن‌گاه روی هر یك از شیرینی‌ها قدری شكلات آبكرده بمالید و گردو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیپخت شیرینی تعداد بازديد: 2444 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است