Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:47

شیرینی نخودچی سه آرد

شیرینی نخودچی سه آرد

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن صاف قنادی 250 گرم

 

پودر شکر 250 گرم

 

آرد سفید 75 گرم

 

آرد برنج 75 گرم

 

آرد نخودچی 350 گرم

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق سوپخوری

 

پسته خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن و پودر‌شکر را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 4 دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.

حالا آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی و پودر هل را افزوده و قدری با همزن برقی بزنید. اکنون خمیر را یک تا دوبار چرخ کنید و بعد آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر کوچک قالب بزنید و در سینی بچینید.

اکنون رویشان پسته خرد کرده بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن کامل، شیرینی را در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی سنتیشیرینی نخودچی سه آردشیرینی نخودچینان نخودچیشیرینی سه آردی تعداد بازديد: 3247 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است